Как да се включиш в шахматен ChessKid турнир

08.06.2020 18:02
 
 
1. Най-напред трябва да щракнете върху бутон за Игра (Play).
Ще се отвори падащо меню.
Щракнете върху бутон Игра срещу дете (Play vs Kid).  
    
 
 
2.Ще се отвори поле, в което има четири бутона.
 
Първият от тях има формата на медал и е бутон Турнири (Tournaments).
 
След като щракнете бутон Турнири (символът е нарисуван медал), избирате името на турнира, в който искате да участвате.
 
 
 
 
3. На обявата е записано началното време на турнира. Можете да се включите и да участвате в него само 15 минути преди началния час на турнира.
 
  IMG
 
 
IMG   4. Оставащото време, до започването на турнира е посочено на реда: "Starts in ...", след което е записано оставащото време до началото на турнира. Когато бутонът, стане ярко оранжев, можете да щракнете върху него, с което действие се включвате в турнира.
 
 
5. След като се включите в турнира, изчакайте началния час на турнира. Когато той настъпи, турнирът автоматично ще започне.   IMG
 
IMG  
6. Ако искате да напуснете турнира, преди той официално да приключи, можете да го направите, като щракнете върху бутон "Х" в горния десен ъгъл на екрана на турнира.
 
Ако излезете от турнира, преди той да е приключил официално и решите отново да се върнете в него, няма да можете да го направите вече. Затова, преди да се изключвате от турнир, обмислете дали наистина искате да го направите.

 

—————

Назад


За връзка

Невена Дармонева

София, бул. " Монтевидео" 21, НСУ "София"


Пластика на седмицата

"За Левски", 2023

"За Левски", 2023
Събрахме се в балетната зала на читалище "Хармония", за да поговорим за Левски.  Пяхме песни, рецитирахме стихотворения и почувствахме, че Левски е с нас. "Думите му бяха и прости и кратки, пълни с упование и надежди сладки." "Говореше често за бунт за...

—————

Изложба

Изложба
Посещаваме изложба, подредена във фоайето до нашата класна стая. Разбираме, че има какво да се научи от по-големите ученици.

—————

Шахмат

Шахмат
Понякога играем  и колективен шах. За тази цел играем шахматното упражнение "Пешки срещу пешки". Всеки член на отора играе по един ход от общата шахматна партия, след което отстъпва мастото си на следващия член на екипа.

—————

Питка

Питка
Да направиш хляб е свещенодействие. Истински майстори на хляба ни показват как се прави свещената храна.

—————

Копривщица

Копривщица
Вълшебната Копривщица винаги ни вика при себе си. Често я посещаваме. Искаме да чуем шепота на съзаклятниците; да надникнем в китните, малки възрожденски дворчета; да се разходим по каменните пътища на това красиво българско селище.

—————

Отбор

Отбор
Какво винаги участваме в спортните игри между класовете. Нашата цел е да се забавляваме, докато спазваме правилата и играем честно,а не обезателно да станем първи.

—————

Гъсеница

Гъсеница
Играем на "Гъсеница", но всъщност изследваме връзките, които съществуват между нас. Осъзнаваме, че това, което ни свързва, понякога е твърде крехко и чупливо. Разбираме, че успехът понякога зависи от доверието, което имаме помежду си, за да постигнем заедно една обща цел.  

—————

Откриване

Откриване
На 15 септември дворът на нашето училище се изпълни с весела глъч. Малки и големи очакваха с трепет откриването на учебната година. Най-вълнуващо беше за нас - първокласниците, техните родители и учители. Оживено очаквахме онзи момент, в който нещата завинаги ще се променят за всички нас...

—————

Аладин

Аладин
Танцът възпитава. Той подобрява мускулния тонус и стойката на тялото, подобрява чувството за равновесие, координация и баланс,  развива чувства за ритъм и посока, подобрява самочувствието и формите за изразяване на себе си.

—————

"Спомен"

"Спомен"
Разхождаме се в градския парк на град Пазарджик - остров Свобода. Разглеждаме една от най-големите скулптурни колекции на открито, посветена на децата - Пепеляшка, Пипи, Ян Бибиян и фигурите на страховити динозаври са на една ръка разстояние. 

—————


Мъдрости

Изкачването на планината започва с първата крачка.

Бързата работа - срам за майстора.

Можеш да върнеш загубеното злато, но загубеното време - никога.

Ако искаш да бъдеш обичан, обичай. 

Всеки е ковач на своята съдба.

Двойно побеждава онзи, който се владее след победата.

Любовта побеждава всичко.

Да искаш, значи да можеш.